A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Telegdy-Kováts László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1967
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81229
LEADER 00920nab a2200205 i 4500
001 acta81229
005 20230913152917.0
008 230913s1967 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Telegdy-Kováts László 
245 1 2 |a A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Telegdy-Kováts László 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1967 
300 |a 260-270 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81229/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf  |z Dokumentum-elérés