Sütőipari termékek súlyalakulásának vizsgálata matematikai-statisztikai módszerekkel
Verfasser untersuchten auf Grund von 1450, unter Betriebsumständen erhaltenen Messergebnissen - von den die Gewichtsgestaltung des halbweissen 1 kg Brotes und der (Wasser) Semmeln beeinflussenden Faktoren den Einfluss des. Aufgebungsgewichtes und der Mehlqualität. Die Qualität des Mehies beeinflusst...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Örsi Ferenc Kornéli Kamilla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - matematikai statisztika - módszer, Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81184 |
Hasonló tételek
-
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
Szerző: Pesti Katalin, et al.
Megjelent: (1974) -
Hozzászólás a sütőipari termékek savfokmérésének gyakorlatához
Szerző: Visi György, et al.
Megjelent: (1982) -
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976) -
Tejipari termékek cukorösszetételének vizsgálata enzimes analitikai módszerekkel
Szerző: Polacsekné Rácz Mária, et al.
Megjelent: (1984) -
Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1960)