Élelmiszergázosítási kísérletek etilénoxiddal a gáz maradékok alakulásának megismerésére
Die Eigenschaften von Aethylenoxid, der Mechanismus seiner bakteriziden und fungiziden Sterilisierungsfähigkeit und seine Wirkung auf das vergaste Lebensmittel werden besprochen und die Methoden für die Bestimmung der Aethylenoxydrückstände kritisch überprüft. Zu den eigenen Untersuchungen verwendet...
Elmentve itt :
Szerző: | L. Soós Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81156 |
Hasonló tételek
-
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Szerző: Szabolcs László, et al.
Megjelent: (1973) -
Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése
Szerző: Soós Katalin, et al.
Megjelent: (1967) -
Klórozott szénhidrogén-maradékok vizsgálata élelmiszerekben I-II. alap- és összetett élelmiszerek /
Szerző: Csonti Ferenc, et al.
Megjelent: (1969) -
DDT maradékok tejben és tejtermékekben Szegeden és környékén
Szerző: Csiszár Béla, et al.
Megjelent: (1967) -
Gáz-folyadékkromatográfiás vanillintartalom meghatározás
Szerző: Répási Gábor, et al.
Megjelent: (1976)