B6-vitamin meghatározása élelmiszerekben és ételekben, mikrobiológiai módszerrel
Verfasserin bestimmte den Gehalt an Vitamin B6 von mehr als 70 ungarischer Lebensmitteln mit mikrobiologischer Methode. Es wurde auch zweierlei Frühstück, ein Mittagmahl und ein Abendessen auf Grund genauer Materialvorschriften in rohem und fertigen Zustand geprüft. Die Untersuchungen erwiesen, dass...
Elmentve itt :
Szerző: | Telegdy-Kováts Magda |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81127 |
Hasonló tételek
-
В-vitaminok meghatározása élelmiszerekben mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Telegdy-Kováts Magda
Megjelent: (1965) -
Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1971) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel I.
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel II. élelmiszereink B12-vitamintartalmának vizsgálata /
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
C-vitamin gyors meghatározása élelmiszerekben rétegkromatográfiás úton I.
Szerző: Petró Ottóné
Megjelent: (1968)