Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Die Verfasser untersuchten 2 Jahre lang die Zusammensetzung von 12 Trockenerbsensorten und 32 Grünerbsensorten. Ausser Feuchtigkeits-, Aschen - Aschenalkalitäts - Roheiweiss-, Rohfett-, Rohfaser- und Stärkegehalt bestimmten sie die Aminosäurezusammensetzung des Eiweisses der Trocken- und Grünerbsen,...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Telegdy-Kováts Magda Jaschik Sándor Krámer Mihályné Szőke Sándorné Varga Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81106 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXII. étkezési paprika- és paradicsomfajták összetétele /
Szerző: Telegdy-Kováts Magda, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960)