Össszehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározások értékelésére II.
Verfasser setzen im zweiten Teil ihrer Versuche die Vergleichung der Zukkerbestimmungsmethoden fort. Die Mitteilung enthält die Resultate der Versuche mit Glucose-Lösungen verschiedener Konzentration vermittels Verfahren nach Hagedorn-Jensen, Luff-Schoorl und Willstätter-Schudel sowie deren Auswertu...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Spanyár Pál Nedelkovits János Ravasz László Törley Dezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81105 |
Hasonló tételek
-
Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I.
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1963) -
Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére
Szerző: Dalmadi István, et al.
Megjelent: (2007) -
Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről II. a hamutartalom /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1962) -
Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről IV. Szénhidráttartalom: az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1965) -
Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről V. változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1965)