Die Qualitätskontrolle der Lebensmittelkonzentrate

Az úgynevezett készételek fogalmi meghatározása után tárgyalja e termékek legfontosabb csoportjait és alapvető tulajdonságaikat. Foglalkozik továbbá azokkal a tényezőkkel, amelyek ezeknek a termékeknek a minőségét befolyásolják, áttekintést nyújt vizsgálati eljárásaikról és az ipari minőségvizsgálat...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Pazoła Z.
Sułkowska J.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80916
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Az úgynevezett készételek fogalmi meghatározása után tárgyalja e termékek legfontosabb csoportjait és alapvető tulajdonságaikat. Foglalkozik továbbá azokkal a tényezőkkel, amelyek ezeknek a termékeknek a minőségét befolyásolják, áttekintést nyújt vizsgálati eljárásaikról és az ipari minőségvizsgálat szervezetéről, különös tekintettel az üzemen belüli minőségvizsgálat eljárásaira. Végül felsorolja a készletek minőségi értékelésének kritériumait. After presenting the concept of convenience foods, ready-made meals, the main groups of these products are listed and their fundamental properties described. Also the factors affecting the quality of products are surveyed and the organisation of quality control of the industry described, on paying particular attention to the quality control carried out within the plants producing the foods of this type. Lastly, the criteria of the evaluation of the quality of the products are summed up.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:259-266
ISSN:0422-9576