A búza lipoxigenáz-aktivitásának meghatározása

Die Enzyme der Geweben von Getreidepflanzen spielen während der Verarbeitung und Lagerung eine wichtige Rolle. Die in Weizen vorkommende Lipoxygenase beeinflusst vorteilhaft die Theologischen Eigenschaften des Teiges, und kann sogar in der Entwicklung der Geschmacksstoffe und Geruchsstoffe eine Roll...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Pálosiné Szánthó Vilma
Vámosné Vigyázó Lilly
Párkányné Gyárfás Anna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80905

Hasonló tételek