A búza lipoxigenáz-aktivitásának meghatározása
Die Enzyme der Geweben von Getreidepflanzen spielen während der Verarbeitung und Lagerung eine wichtige Rolle. Die in Weizen vorkommende Lipoxygenase beeinflusst vorteilhaft die Theologischen Eigenschaften des Teiges, und kann sogar in der Entwicklung der Geschmacksstoffe und Geruchsstoffe eine Roll...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pálosiné Szánthó Vilma Vámosné Vigyázó Lilly Párkányné Gyárfás Anna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80905 |
Hasonló tételek
-
A búza amiláz-aktivitásának mérése színezett keményítő származékkal
Szerző: Párkányné Gyárfás Anna, et al.
Megjelent: (1979) -
Módszer a kukorica peroxidáz-aktivitásának meghatározására
Szerző: Temesvári János, et al.
Megjelent: (1981) -
Káliumszorbát meghatározása sütőipari készítményekben
Szerző: Pálosiné Szánthó Vilma, et al.
Megjelent: (1978) -
Szójatermékek tripszin-inhibitor aktivitásának meghatározása
Szerző: Petres Jolán, et al.
Megjelent: (1981) -
A raffinóztartalom meghatározása melaszokban
Szerző: Polacsekné Rácz Mária, et al.
Megjelent: (1982)