Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. a korszerűsítés főbb feladatai /
Die sensorielle Untersuchung bildet einen der wichtigsten Teilen der Lebensmittelqualifizierung. Der Geschmack, der Geruch, der Bestand, die Farbe die äussere Erscheinung usw. der Lebensmittel bestimmen grundsätzlich ihre Brauchbarkeit vom Standpunkt der Befriedigung der Ansprüche von den Konsumente...
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80876 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése III. gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI. a profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1995)