Hazai zöldségfélék nitráttartalma
Die Ergebnisse von Untersuchungen über den Nitratgehalt von ungarischen Gemüsesorten sind angeführt. Von jeder Gemüsesorte wurden 6 — 20 Muster heterogener Herkunft untersucht, und das Ergebnis wird als Durchschnittswert angegeben, m it Hinweis auf die extremen Werte der Messung. Es wird darauf hing...
Elmentve itt :
Szerző: | Kádas Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80699 |
Hasonló tételek
-
Tartósított zöldségfélék nitráttartalma
Szerző: Kádas Lajos
Megjelent: (1980) -
Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát és nitrit tartalmának vizsgálata
Szerző: Domoki János, et al.
Megjelent: (1976) -
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Jeney Endre, et al.
Megjelent: (1969) -
Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira
Szerző: W. Jurics Éva, et al.
Megjelent: (1971) -
Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969)