A cukortartalom változása egyes gyorsfagyasztott kertészeti termékekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: El-Kady Samir
Harras Abdel-Rahman
Ammar Kamal
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1976
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 22 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80680
LEADER 00958nab a2200229 i 4500
001 acta80680
005 20230826105907.0
008 230825s1976 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a El-Kady Samir 
245 1 2 |a A cukortartalom változása egyes gyorsfagyasztott kertészeti termékekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  El-Kady Samir 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1976 
300 |a 220-227 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 22 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia 
700 0 1 |a Harras Abdel-Rahman  |e aut 
700 0 1 |a Ammar Kamal  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80680/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_04_220-227.pdf  |z Dokumentum-elérés