A mikrobiológiai szabványosítás jelentősége a húskészítmény-konzervek gyártási biztonságának növelésében
Elmentve itt :
Szerző: | Szakál Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80674 |
Hasonló tételek
-
Dobozos konzervek ónszennyeződése
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1966) -
Az élelmiszeripari szabványosítás korszerű elvei és gyakorlata
Szerző: Miklovicz András
Megjelent: (1968) -
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1977) -
Funkcionális célú majonéz szószok gyártási technológiájának kutatás-fejlesztése
Szerző: Lukin Aleksandr
Megjelent: (2021) -
Néhány hidegkonyhai készítmény mikrobiológiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján
Szerző: T. Rockenbauer Ágnes, et al.
Megjelent: (1978)