Homogenizált tejföl gyártásának minőségi tapasztalatai
Bemerkungen bezüglich die Herstellung des mittels der Homogenisiertechnologie bereiteten Rahms werden vorgelegt. Es wird empfohlen, in der ungarischen Norm ,,MSZ 12.253 Rahm” auch den minimalen Trockensubstanzgehalt des Rahms vorzuschreiben.
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kiss György Kaskötő Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 4 |
Kulcsszavak: | Tejfeldolgozás, Tejtermék - gyártástechnológia, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80616 |
Hasonló tételek
-
"Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében
Szerző: Máramarosi György, et al.
Megjelent: (1973) -
Minőségi Hét Magyarországon
Szerző: Biacs Péter, et al.
Megjelent: (1993) -
Élelmiszeripari termékek minőségi mutatójának számítása és alkalmazása
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1969) -
A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1965) -
Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői I. hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői /
Szerző: Kántor Dezső, et al.
Megjelent: (1979)