A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szilágyi József
Spanyár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1975
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 21 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80613
LEADER 01122nab a2200265 i 4500
001 acta80613
005 20230826110122.0
008 230824s1975 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
041 |a eng 
041 |a ger 
041 |a fre 
041 |a rus 
100 1 |a Szilágyi József 
245 1 2 |a A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szilágyi József 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1975 
300 |a 180-186 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 21 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek 
700 0 1 |a Spanyár Pál  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80613/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_04_180-186.pdf  |z Dokumentum-elérés