Objektív és műszeres vizsgálaton alapuló új nyerstejminősítő rendszer

A Földmûvelési és Népjóléti Minisztérium közös rendelete által elôírt elegytej-vizsgálatokat objektív mûszeres eljárással végzik. Ez magában foglalja az összcsíraszám, a gátlóanyag, a fagyáspont, a pH és savfok, a szomatikus sejtszám, a beltartalom és a fizikai tisztaság meghatározását. A nemzetközi...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Horváth Zoltán
Molnárné Dobai Ildikó
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 40 No. 3
Kulcsszavak:Tej - minőség, Műszeres kémiai analízis, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80526

Hasonló tételek