Objektív és műszeres vizsgálaton alapuló új nyerstejminősítő rendszer
A Földmûvelési és Népjóléti Minisztérium közös rendelete által elôírt elegytej-vizsgálatokat objektív mûszeres eljárással végzik. Ez magában foglalja az összcsíraszám, a gátlóanyag, a fagyáspont, a pH és savfok, a szomatikus sejtszám, a beltartalom és a fizikai tisztaság meghatározását. A nemzetközi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváth Zoltán Molnárné Dobai Ildikó |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
40 No. 3 |
Kulcsszavak: | Tej - minőség, Műszeres kémiai analízis, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80526 |
Hasonló tételek
-
Új magyar tésztavizsgáló műszer és lisztminősítő műszer, a valorigráf
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1967) -
Új műszeres savfokmérés a sütőiparban
Szerző: Petróczi Edit
Megjelent: (1987) -
Műszeres módszer maceráz-aktivitás mérésére
Szerző: Zetelakiné Horváth Kornélia
Megjelent: (1978) -
Műszeres és szenzorikus reológia
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
A Valorigráf, lisztminősítő műszer megbízhatósági vizsgálatairól
Szerző: Pauli Péterné, et al.
Megjelent: (1968)