Élelmiszerellenőrzés, minőségszabályozás Dániában

A szerző a dolgozatban 3 hónapos ösztöndíjas tanulmányújának tapasztalatai alapján ismerteti a hús- tej- és söripari minőségellenőrzés egyes kérdéseit, s vázolja az Állami Élelmiszer Intézet tevékenységét. Megállapítja, hogy Dániában az élelmiszeripari minőségellenőrzésnek meghatározó szerepe van, s...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1989
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 35 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Dánia, Élelmiszeripar - minőségszabályozás - Dánia, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - Dánia, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek - Dánia, Élelmiszerellenőrzés - Dánia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80315

Hasonló tételek