Élelmiszerellenőrzés, minőségszabályozás Dániában
A szerző a dolgozatban 3 hónapos ösztöndíjas tanulmányújának tapasztalatai alapján ismerteti a hús- tej- és söripari minőségellenőrzés egyes kérdéseit, s vázolja az Állami Élelmiszer Intézet tevékenységét. Megállapítja, hogy Dániában az élelmiszeripari minőségellenőrzésnek meghatározó szerepe van, s...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1989
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
35 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Dánia, Élelmiszeripar - minőségszabályozás - Dánia, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - Dánia, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek - Dánia, Élelmiszerellenőrzés - Dánia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80315 |
Hasonló tételek
-
A hatósági élelmiszerellenőrzés fejlesztése
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1978) -
Beszámoló az osztrák élelmiszerellenőrzés tanulmányozásáról
Szerző: Szarvas Tibor
Megjelent: (1980) -
Minőségbiztosítás a hatósági élelmiszerellenőrzés laboratóriumi gyakorlatában
Szerző: Szigeti Tamás
Megjelent: (1996) -
A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1977) -
A hatósági élelmiszerellenőrzés egységesítésének tapasztalatai és feladatai
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1980)