Könyvismertetés
Elmentve itt :
Szerzők: |
Harkayné Vinkler Margit Molnár Pál |
---|---|
További közreműködők: |
Szabó S. András Lásztity Radomir Törley Dezső |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1987
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
33 No. 4 |
Kulcsszavak: | Radioaktív szennyeződés - környezetvédelem - könyvismertetés, Radioaktív szennyeződés - mezőgazdaság - élelmiszeripar - könyvismertetés, Élelmiszerkémia - könyvismertetés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80270 |
Hasonló tételek
-
A fűszerpaprika színezéktartalmának meghatározására szolgáló Benedek-féle és a vékonyrétegkromatográfiás módszer összehasonlító vizsgálata
Szerző: Harkayné Vinkler Margit
Megjelent: (1975) -
Könyvismertetés
Szerző: Falusi Zsuzsa, et al.
Megjelent: (1984) -
A-provitaminok vizsgálata növényi nyersanyagokban és növényi alapú késztermékekben
Szerző: Harkayné Vinkler Margit, et al.
Megjelent: (1990) -
Könyvismertetés Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. /
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1991) -
Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás /
Szerző: Szarvas T.
Megjelent: (1990)