A spektrofotometriás fehérjetartalom-meghatározás alkalmazása új feltárási eljárással különböző húsok és húsipari termékek esetében

Húsok és egyes húsipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározásához új feltáró eljárást dolgoztunk ki. A folyamat végrehajtásához speciális reakcióedényt terveztünk. A különböző oldószerek kombinált alkalmazásával spektrofotometrálásra alkalmas fehérjeoldatot állítottunk elő. Az...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gábor Miklósné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1987
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 33 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Spektrofotometria
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80251

Hasonló tételek