Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata

Szerző a búza és búzatermékek polifenoloxidáz (PPO) aktivitásának mérése során vizsgálta az enzimreakció optimális körülményeit a reakcióelegyben, a szubsztrátum koncentrációt, a pH-t és a hőmérsékletet. A módszer alkalmasnak bizonyult a tavaszi és az őszi búzafajták, durumbúzából készült száraztész...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Temesvári János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1986
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 32 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80212

Hasonló tételek