Egyes illékony aromakomponensek mennyiségének változása joghurtban hidegen tárolás során

Gázkromatográfiás gáztér-analízissel megvizsgáltuk kétféle kultúrával készített joghurt mintákban a legfontosabb illékony aromakomponensek (acetaldehid, etanol, aceton, diacetil) koncentrációjának változását 30 napos + 2 és +10 °C-on történő tárolás során. Megállapítottuk, hogy a joghurt determináns...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Horváthné Krasznai Erzsébet
Szűcs Imre
Schäffer Béla
Vass Attila
Kovács Árpád
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1985
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 31 No. 4
Kulcsszavak:Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80202

Hasonló tételek