Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Léder Ferencné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2003
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
49 No. 4 |
Kulcsszavak: | Termékfejlesztés - gabonafélék, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80093 |
Hasonló tételek
-
Gabonafélék szeléntartalmának meghatározása
Szerző: H. Végh Emőke
Megjelent: (1988) -
Vizsgálati módszerek gabonafélék csírázottságának meghatározására
Szerző: Salgó András, et al.
Megjelent: (1998) -
Hazai gabonafélék karcinogén poliaromás szénhidrogén szennyezettségének vizsgálata
Szerző: Soós Katalin
Megjelent: (1973) -
Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (2003) -
Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek ismertségének vizsgálata
Szerző: Popovics Anett, et al.
Megjelent: (2004)