Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Léder Ferencné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2003
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 49 No. 4
Kulcsszavak:Termékfejlesztés - gabonafélék, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80093
LEADER 00901nab a2200217 i 4500
001 acta80093
005 20230826090458.0
008 230728s2003 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Léder Ferencné 
245 1 0 |a Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Léder Ferencné 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2003 
300 |a 238-243 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 49 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Termékfejlesztés - gabonafélék, Élelmiszeripari technológia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80093/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_238-243.pdf  |z Dokumentum-elérés