Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Testületi szerző: | EURO FOOD CHEM Konferencia (9.) (1997) (Interlaken) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1997
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
43 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79952 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1995) -
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai /
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1993) -
EURO FOOD TOX IV. "Bioaktív anyagok a növényi eredetű élelmiszerekben" 1994. szeptember 22-24. /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1994) -
A "Chemical Reactions in Foods III" nemzetközi szimpóziumon új irányatok az élelmiszerkémiában /
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1997) -
Élelmiszeranalitika - múlt, jelen, jövő = Food analysis - past, present, future
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (2010)