Ugrás a tartalomra
SZTE Klebelsberg Könyvtár és Levéltár Repozitóriumok közös keresője
  • Kapcsolat
  • Az Ön fiókja
  • Kilépés
  • Bejelentkezés
  • Nyelv
    • English
    • Magyar
Összetett keresés
  • Az EURO FOOD Chem-IX konferenc...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • Exportálás ide: RefWorks
    • Exportálás ide: EndNoteWeb
    • Exportálás ide: EndNote
    • Exportálás ide: MARC
    • Exportálás ide: MARCXML
    • Exportálás ide: RDF
    • Exportálás ide: BibTeX
    • Exportálás ide: RIS
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése
QR kód

Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Testületi szerző: EURO FOOD CHEM Konferencia (9.) (1997) (Interlaken)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1997
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 43 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló
Tárgyszavak:
Műszaki és technológiai tudományok
Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Élelmiszer és italfélék
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79952
  • Leíró adatok
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:298-300
ISSN:0422-9576

Hasonló tételek

  • Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében
    Szerző: Lásztity Radomir
    Megjelent: (1995)
  • A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai /
    Szerző: Lásztity Radomir
    Megjelent: (1993)
  • EURO FOOD TOX IV. "Bioaktív anyagok a növényi eredetű élelmiszerekben" 1994. szeptember 22-24. /
    Szerző: Molnár Pál
    Megjelent: (1994)
  • A "Chemical Reactions in Foods III" nemzetközi szimpóziumon új irányatok az élelmiszerkémiában /
    Szerző: Lásztity Radomir
    Megjelent: (1997)
  • Élelmiszeranalitika - múlt, jelen, jövő = Food analysis - past, present, future
    Szerző: Lásztity Radomir
    Megjelent: (2010)

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Ajánló
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • Impresszum

Könyvtári szolgáltatások

  • SZTE Klebelsberg Könyvtár és Levéltár
  • Contenta Repozitóriumok
  • Katalógus
Copyright 2025 SZTE Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság Könyvtár-informatikai és Adatgazdálkodási Egység
Töltés...