Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lásztity Radomir
Testületi szerző: EURO FOOD CHEM Konferencia (9.) (1997) (Interlaken)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1997
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 43 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79952
LEADER 00939nab a2200229 i 4500
001 acta79952
005 20230826091906.0
008 230726s1997 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lásztity Radomir 
245 1 3 |a Az EURO FOOD Chem-IX konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lásztity Radomir 
260 |c 1997 
300 |a 298-300 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 43 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló 
710 |a EURO FOOD CHEM Konferencia (9.) (1997) (Interlaken) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79952/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_298-300.pdf  |z Dokumentum-elérés