Élelmiszereink minősége és biztonsága

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Käferstein Fritz K.
Miyagishima Kazuaki
Miyagawa Shoji
Motarjemi Yasmine
Moy Gerald
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1996
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 42 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79898
LEADER 00991nab a2200265 i 4500
001 acta79898
005 20230826101747.0
008 230725s1996 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Käferstein Fritz K. 
245 1 0 |a Élelmiszereink minősége és biztonsága  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Käferstein Fritz K. 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1996 
300 |a 167-177 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 42 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság 
700 0 1 |a Miyagishima Kazuaki  |e aut 
700 0 1 |a Miyagawa Shoji  |e aut 
700 0 1 |a Motarjemi Yasmine  |e aut 
700 0 1 |a Moy Gerald  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79898/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_03_167-177.pdf  |z Dokumentum-elérés