Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváth Eszter Kókai Zoltán Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2006
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
52 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79765 |
Hasonló tételek
-
Növényi olajok lecitin tartalmának meghatározása
Szerző: Marikovszky Zoltán
Megjelent: (1961) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál
Szerző: Szabó Erzsébet, et al.
Megjelent: (1987) -
Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2016) -
Érzékszervi tesztek tapasztalatai
Szerző: Zukál Endre, et al.
Megjelent: (1980)