Arzén élelmiszerekben

Az arzén - különbözå vegyületek (As(III) és As(V), szerves és szervetlen) formájában - jelen van a környezetben és az élelmiszerekben. A különféle molekulaszerkezeté és oxidációs fokú arzénvegyületek kémiai és toxikológiai jellemzåi eltéråek. Az élelmiszerekben és vízben elåforduló legtoxikusabb arz...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szerleticsné Túri Mária
Ácsné Kovacsics Loréna
Szeitzné Szabó Mária
Búza László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2009
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 55 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerkémia - arzén
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79712

Hasonló tételek