Az élelmiszerfizikai vizsgálatok jelentősége az élelmiszerek minősítésében
A cikk rámutat az élelmiszerfizika néhány olyan területére, amelyek jól alkalmazhatók az élelmiszerminősítésben. Ezek a következők: roncsolásmentes, optikai, akusztikai és bioelektromos méréstechnikák, reometriai eljárások, magfizikai módszerek, termikus és elektrometriai méréstechnikák, mágneses vi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó S. András László Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2009
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
55 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerfizika |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79711 |
Hasonló tételek
-
Jártassági vizsgálat tapasztalatai a búza minősítésében
Szerző: Budai Judit, et al.
Megjelent: (1996) -
A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
Szerző: Mohos Ferenc, et al.
Megjelent: (1990) -
Vizsgálatok élelmiszerek 137Cs szennyezésének rutinszerű meghatározására
Szerző: Szentesi György
Megjelent: (1971) -
Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - palládium az élelmiszerekben
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2020)