Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata = Comparative sensory analysis of dried apple
Az érzékszervi vizsgálat elengedhetetlen az élelmiszeripari termékek minőségének jellemzéséhez. A tanulmány célja a konvekciós-, vákuum-, és vákuum fagyasztva-szárítás hatásának vizsgálata volt az alma érzékszervi tulajdonságaira. A következő érzékszervi tulajdonságok vizsgálatára került sor: külső...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Antal Tamás Kerekes Benedek |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
EOQ MNB
Budapest
2013
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
59 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79580 |
Hasonló tételek
-
Comparative analysis of Hungarian commercial apple juices
Szerző: Biró Barbara, et al.
Megjelent: (2019) -
Sensory and histological comparative investigation of frozen and salted-half dried fish
Szerző: Goma Mahfooz, et al.
Megjelent: (1974) -
Érzékszervi minőségmérés egy esettanulmányon keresztül = Sensory quality measurement a case study /
Szerző: Gatchalian Miflora M., et al.
Megjelent: (2011) -
Utilisation and effect of dried apple peels in preparation of a new dry sausage prototype
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2023) -
Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1963)