Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról

Egy, Oroszországban működő cég eper-, málna- és dinnyepor-készítményeinek érzékszervi, fizikai és kémiai paramétereit, valamint tápanyag-összetételét vizsgáltuk, meghatároztuk szervessav-profiljukat és ásványianyag-összetételüket is. Megállapítottuk, hogy a vizsgált anyagok szín- és íztartománya nem...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Naumova Natalia
Lukin Aleksandr
Velisevich Evgenii
Minashina Irina
Pirozhinsky Sergey
Eremina Yulia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2022
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 68 No. 1
Kulcsszavak:Ásványi anyag-tartalom - gyümölcs, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2022/1-2-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79453

Hasonló tételek