Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról
Egy, Oroszországban működő cég eper-, málna- és dinnyepor-készítményeinek érzékszervi, fizikai és kémiai paramétereit, valamint tápanyag-összetételét vizsgáltuk, meghatároztuk szervessav-profiljukat és ásványianyag-összetételüket is. Megállapítottuk, hogy a vizsgált anyagok szín- és íztartománya nem...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Naumova Natalia Lukin Aleksandr Velisevich Evgenii Minashina Irina Pirozhinsky Sergey Eremina Yulia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 1 |
Kulcsszavak: | Ásványi anyag-tartalom - gyümölcs, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/1-2-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79453 |
Hasonló tételek
-
On adulteration of fruit and berry raw materials
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022) -
Összetett bio-tartósítószer hatása a friss sertéskaraj mikrobiológiai mutatóira és eltarthatóságára
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2022) -
Effect of a compound bio-preservative on microbiological indicators and shelf life of fresh pork chops
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2022) -
Egyes élelmiszeripari nyersanyagok bórtartalmának meghatározása prompt neutronaktivációval
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (1980) -
Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2021)