Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /

Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó S. András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2020
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 66 No. 2
Kulcsszavak:Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Ozmium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79363
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Az ásványi anyagok témakörét ismertető cikksorozatunkban a palládium után folytatjuk a toxikusnak tekintett nyomelemek tárgyalását. Jelen dolgozat egy újabb, a platinafémekhez tartozó mikroelemmel, az ozmiummal (Os) foglalkozik.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:2988-2990
ISSN:0422-9576