Mineral content of foodstuffs - palladium in food
Palladium is one of the platinum group metals, a microelement. Within the platinum group metals, it belongs to the group of light platinum metals. It is not an essential element and not stimulative either. It is present in the food chain at very low, µg/kg concentrations, therefore, even though it f...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2019
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
65 No. 1 |
Kulcsszavak: | Ásványi anyag-tartalom - élelmiszer, Palládium, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79269 |
Hasonló tételek
-
Mineral content of foodstuffs osmium in foodstuffs /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2020) -
Minerals in foodstuffs - aluminium in foodstuffs
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2021) -
The acrylamide content of our foods
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Élelmiszerek ásványianyag-tartalma - palládium az élelmiszerekben
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2019) -
The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff
Szerző: Kochan A.
Megjelent: (1976)