Consumer perception of product recall in the food sector
The task of risk analysis is to estimate the risks associated with the hazards present in the food chain and to prevent or reduce potential harm with risk management and risk communication. Measures related to the restriction of the marketing of certain products are connected to the latter. In our a...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Barna Sarolta Bognár Lajos Dorkó Annamária Kasza Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2018
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
64 No. 3 |
Kulcsszavak: | Termékvisszahívás - élelmiszeripar, Fogyasztói magatartás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79233 |
Hasonló tételek
-
Consumer perception of dual food quality based on a questionnaire survey
Szerző: Bognár Lajos, et al.
Megjelent: (2020) -
Eye-tracking tests in consumer perception of food
Szerző: Kovács Eszter, et al.
Megjelent: (2016) -
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Fogyasztói kutatások az élelmiszerlánc-felügyelet szolgálatában ; Consumer research in the service of food chain safety supervision
Szerző: Barna Sarolta, et al.
Megjelent: (2014) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022)