Consumer perception of product recall in the food sector

The task of risk analysis is to estimate the risks associated with the hazards present in the food chain and to prevent or reduce potential harm with risk management and risk communication. Measures related to the restriction of the marketing of certain products are connected to the latter. In our a...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Barna Sarolta
Bognár Lajos
Dorkó Annamária
Kasza Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2018
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 64 No. 3
Kulcsszavak:Termékvisszahívás - élelmiszeripar, Fogyasztói magatartás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79233
LEADER 01581nab a2200265 i 4500
001 acta79233
005 20230826081436.0
008 230710s2018 hu o 0|| eng d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Barna Sarolta 
245 1 0 |a Consumer perception of product recall in the food sector  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Barna Sarolta 
260 |a WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.  |b Budapest  |c 2018 
300 |a 2136-2139 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 64 No. 3 
520 3 |a The task of risk analysis is to estimate the risks associated with the hazards present in the food chain and to prevent or reduce potential harm with risk management and risk communication. Measures related to the restriction of the marketing of certain products are connected to the latter. In our article, related concepts are reviewed and the most important results of the representative consumer survey of the National Food Chain Safety Office (henceforward: NFCSO) on product recall are presented. 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Termékvisszahívás - élelmiszeripar, Fogyasztói magatartás 
700 0 1 |a Bognár Lajos  |e aut 
700 0 1 |a Dorkó Annamária  |e aut 
700 0 1 |a Kasza Gyula  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79233/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2018_03_2136-2139.pdf  |z Dokumentum-elérés