A nanotechnológiák kilátásai és kihívásai az élelmiszercsomagolásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
További közreműködők: Wyser Yves
Adams Michael
Avella Maurizio
Carlander David
Garcia Leonor
Pieper Gabriele
Rennen Monique
Schuermans Jeroen
Weiss Jochen
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2018
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 64 No. 1
Kulcsszavak:Csomagolás - élelmiszer - könyvismertetés, Élelmiszerbiztonság - könyvismertetés, Csomagolástechnika - élelmiszeripari - könyvismertetés, Nanotechnológia - könyvismertetés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79212
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:1953-1954
ISSN:0422-9576