Fajtamézek botanikai eredetének vizsgálata

A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi Intézetében tizedik éve foglalkozunk mézek vizsgálatával. Tanulmányunkban 70 darab fajtaméz (akác, hárs, repce, napraforgó, selyemfű, gesztenye és erdei) prolin- és összes fenolos vegyülettartalmát vizsgáltuk. Vizsgálataink során arra kerestük a választ, hogy...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Czipa Nikolett
Novák Anna
Kovács Béla
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - méz, Élelmiszerkémia - méz
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79116

Hasonló tételek