A biofoszfát élelmiszerbiztonsági jelentősége a biztonságos élelmiszeripari növénytermesztésben

A tápanyagok körforgalma Európa- és világszerte felborult. Az élelmiszer-termelés folyamán a foszfor és nitrogén a hulladékáramokba kerülnek, így veszendőbe mennek a környezetben ahelyett, hogy növénytáplálási céllal hasznosulnának. A foszfor műtrágyákat illetően az Európai Unió (EU) kitettsége jele...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Someus Edward
Palotai Zoltán
Hantosi Zsolt
Bordós Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2016
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 62 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Növénytermesztés - trágyázás, Bioszén
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79114

Hasonló tételek