Utilization of fruits pomace in muesli products
Utilization of different fruit by-product was investigated during muesli products development. Sour cherry, cherry and black currant and apple pomace (4 g) was added to the samples besides the other used muesli ingredients such as oat, oil seeds, dried raisin, honey, coconut oil. In this study total...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szalóki-Dorkó Lilla Hering Melitta Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78557 |
Hasonló tételek
-
Effect of drying methods on quality of fruit pomace [abstract] /
Szerző: Tarek-Tilistyák Judit, et al.
Megjelent: (2024) -
Evaluation of extraction methods of Galicjanka chokeberry pomace on the anthocyanins and antioxidant capacity
Szerző: Kavela Efaishe, et al.
Megjelent: (2024) -
Extraction of polyphenol compounds from chokeberry (Aronia melanocarpa (Michx)) pomace using methanol and acetone at different conditions
Szerző: Kavela Efaishe, et al.
Megjelent: (2022) -
Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality
Szerző: Szabó-Nótin Beatrix, et al.
Megjelent: (2022) -
The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace
Szerző: Gonelimali Faraja, et al.
Megjelent: (2022)