Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben
Elmentve itt :
Szerző: | Mihalkó József |
---|---|
Testületi szerző: | Eötvözet (10.) (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégium
Szeged
2022
|
Sorozat: | Acta Szegediensia Collegii de Rolando Eötvös Nominati : Eötvözet
10 |
Kulcsszavak: | Húsfeldolgozás - előadáskivonat, Húsipar - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76922 |
Hasonló tételek
-
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Aszalt gyümölcsök felhasználása kolbászban
Szerző: Gál Szimonetta
Megjelent: (2020) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Cukoranalízis édesipari termékekben
Szerző: Eeles M.
Megjelent: (2005) -
A gyümölcsök és gyümölcssűrítés aromáinak vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1961)