Requirements of kosher vegetable and fruit production review /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lantos Ferenc Búzás-Bereczki O. Szabó Gy Róna T. |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2022
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Zöldségtermesztés - előadáskivonat, Gyümölcstermesztés - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76294 |
Hasonló tételek
-
Young farmers' income generating capacity and capital requirement corn production /
Szerző: Privóczki Zoltán István, et al.
Megjelent: (2016) -
Soil as nutrition environment in relation to nutritional requirements in apple
Szerző: Jivan Claudia, et al.
Megjelent: (2011) -
GI expectations in the Hungarian fruit industry
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2019) -
The effect of arsenic (As) contamination on domestic vegetables
Szerző: Szalay András, et al.
Megjelent: (2014) -
Foliar fertilizer and crop production a review /
Szerző: Ocwa Akasairi, et al.
Megjelent: (2022)