Drinking water quality in rural regions of different hydrographic areas
Drinking water researches were conducted in rural regions of different hydrographic areas. In regions of Lijevče polje population mainly use for drinking water from the wells and water pumps, while in Eastern Herzegovina use water from springs and by capping groundwater. Water analysis form chosen l...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ivanc Aleksander Dekic R. Lolić Svjetlana Janjić Nina Erić Ž. Trbić G. Gnjato R. Cetkovic Danijela |
---|---|
Testületi szerző: | Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Ivóvíz - minőség, Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76108 |
Hasonló tételek
-
Fermentation of egg white drink by bifidobacterium with different carbohydrate sources [abstract] /
Szerző: Mourad Reem, et al.
Megjelent: (2023) -
Determination of caffeine and phosphoric acid in soft and energy drinks in Kosovo market
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Phytodiversity of Transylvanian hydrographic basins
Szerző: Drăgulescu Constantin
Megjelent: (2002) -
Studying the properties of coffee drinks made from coffee factions of different particle sizes
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2022) -
Rural economy structure and life quality in the Romanian rural areas
Szerző: Sirb-Mateoc Nicoleta
Megjelent: (2009)