Basil essential oil (Ocimum basilicum) in vitro antifungal properties and antioxidant activity

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Valková Veronika
Ďúranová Hana
Galovičová Lucia
Kačániová Miroslava
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Antioxidánsok - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Bazsalikom - előadáskivonat, Illóolajok - gyógyhatás - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75291
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:122
ISBN:978-963-306-853-3