DNA barcoding analysis of microbial community in Olive Orchards Olea europaea L. Bacterial and fungal diversity in Tunisia /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gharsallah Houda
Frikha-Gargouri Olfa
Ksentini Ines
Hadj Taieb Karama
Chatti Amel
Schuster Christina
Ben Gharsa Haifa
Ali Triki Mohamed
Ksantini Mohieddine
Leclerque Andreas
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat, Baktériumok - előadáskivonat, Gombák - előadáskivonat, Biotechnológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75249
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:79
ISBN:978-963-306-853-3