Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tóth Adrienn
Németh Csaba
Ayari Emna
Pintér-Nagy Orsolya
Zeke Ildikó
Friedrich László
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73028
LEADER 01187naa a2200277 i 4500
001 acta73028
005 20230222154949.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Tóth Adrienn 
245 1 0 |a Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tóth Adrienn 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2018 
300 |a 86 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Németh Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Ayari Emna  |e aut 
700 0 2 |a Pintér-Nagy Orsolya  |e aut 
700 0 2 |a Zeke Ildikó  |e aut 
700 0 2 |a Friedrich László  |e aut 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73028/1/wellmann_abstracts_2018_086.pdf  |z Dokumentum-elérés