|
|
|
|
LEADER |
01187naa a2200277 i 4500 |
001 |
acta73028 |
005 |
20230222154949.0 |
008 |
210714s2018 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-589-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Tóth Adrienn
|
245 |
1 |
0 |
|a Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Tóth Adrienn
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 86
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Németh Csaba
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Ayari Emna
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Pintér-Nagy Orsolya
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Zeke Ildikó
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Friedrich László
|e aut
|
711 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (16.)
|c Hódmezővásárhely
|d 2018
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73028/1/wellmann_abstracts_2018_086.pdf
|z Dokumentum-elérés
|