Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Khabat Noori
Friedrich László
Kiskó Gabriella
Németh Csaba
Dalmadi István
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73017
LEADER 01117naa a2200265 i 4500
001 acta73017
005 20230302134411.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Khabat Noori 
245 1 0 |a Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Khabat Noori 
260 |c 2018 
300 |a 72 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
650 4 |a Mezőgazdasági biotechnológia 
695 |a Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Friedrich László  |e aut 
700 0 1 |a Kiskó Gabriella  |e aut 
700 0 1 |a Németh Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Dalmadi István  |e aut 
711 |a Wellmann International Scientific Conference (16.)  |c Hódmezővásárhely  |d 2018 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73017/1/wellmann_abstracts_2018_072.pdf  |z Dokumentum-elérés