|
|
|
|
LEADER |
01117naa a2200265 i 4500 |
001 |
acta73017 |
005 |
20230302134411.0 |
008 |
210714s2018 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-589-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Khabat Noori
|
245 |
1 |
0 |
|a Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Khabat Noori
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 72
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Mezőgazdaság-tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Mezőgazdasági biotechnológia
|
695 |
|
|
|a Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Friedrich László
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Kiskó Gabriella
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Németh Csaba
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Dalmadi István
|e aut
|
711 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (16.)
|c Hódmezővásárhely
|d 2018
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73017/1/wellmann_abstracts_2018_072.pdf
|z Dokumentum-elérés
|