Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment

Péter Sipos,Róbert Nagy, Zoltán Győri

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sipos Péter
Nagy Róbert
Győri Zoltán
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Sütőipar - hőkezelés - cirokliszt használata - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66791
LEADER 00947naa a2200229 i 4500
001 acta66791
005 20221108104707.0
008 200504s2018 hu o 1|| zxx d
020 |a 978-963-306-620-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Sipos Péter 
245 1 0 |a Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sipos Péter 
260 |c 2018 
300 |a 73 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
520 3 |a Péter Sipos,Róbert Nagy, Zoltán Győri 
695 |a Sütőipar - hőkezelés - cirokliszt használata - poszter 
700 0 1 |a Nagy Róbert  |e aut 
700 0 1 |a Győri Zoltán  |e aut 
710 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66791/1/2018_icostee_073.pdf  |z Dokumentum-elérés