Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment
Péter Sipos,Róbert Nagy, Zoltán Győri
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Sütőipar - hőkezelés - cirokliszt használata - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66791 |
LEADER | 00947naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta66791 | ||
005 | 20221108104707.0 | ||
008 | 200504s2018 hu o 1|| zxx d | ||
020 | |a 978-963-306-620-1 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Sipos Péter | |
245 | 1 | 0 | |a Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment |h [elektronikus dokumentum] / |c Sipos Péter |
260 | |c 2018 | ||
300 | |a 73 | ||
490 | 0 | |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy | |
520 | 3 | |a Péter Sipos,Róbert Nagy, Zoltán Győri | |
695 | |a Sütőipar - hőkezelés - cirokliszt használata - poszter | ||
700 | 0 | 1 | |a Nagy Róbert |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Győri Zoltán |e aut |
710 | |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66791/1/2018_icostee_073.pdf |z Dokumentum-elérés |