Antioxidant activity of whey proteins
Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Tejsavó protein- antioxidáns tartalom - bromelain - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66778 |
Tartalmi kivonat: | Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 60 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |