Antioxidant activity of whey proteins

Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lemmer Balázs
Szpisják-Gulyás Nikolett
Jákói Zoltán
Bányai Gréta
Csanádi József
Hodúr Cecília
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Tejsavó protein- antioxidáns tartalom - bromelain - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66778
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr
Terjedelem/Fizikai jellemzők:60
ISBN:978-963-306-620-1