Subacute effects of a food flavour on fish model
Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756 |
LEADER | 01205naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta66756 | ||
005 | 20221108104658.0 | ||
008 | 200504s2018 hu o 1|| zxx d | ||
020 | |a 978-963-306-620-1 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Bencsik Dóra | |
245 | 1 | 0 | |a Subacute effects of a food flavour on fish model |h [elektronikus dokumentum] / |c Bencsik Dóra |
260 | |c 2018 | ||
300 | |a 38 | ||
490 | 0 | |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy | |
520 | 3 | |a Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki | |
695 | |a 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter | ||
700 | 0 | 2 | |a P. Szabó Balázs |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Gazsi Gyöngyi |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Urbányi Béla |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Szende Béla |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Rácz Gergely |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Véha Antal |e aut |
700 | 0 | 2 | |a Csenki Zsolt |e aut |
710 | |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756/1/2018_icostee_038.pdf |z Dokumentum-elérés |