Subacute effects of a food flavour on fish model

Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bencsik Dóra
P. Szabó Balázs
Gazsi Gyöngyi
Urbányi Béla
Szende Béla
Rácz Gergely
Véha Antal
Csenki Zsolt
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756
LEADER 01205naa a2200289 i 4500
001 acta66756
005 20221108104658.0
008 200504s2018 hu o 1|| zxx d
020 |a 978-963-306-620-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Bencsik Dóra 
245 1 0 |a Subacute effects of a food flavour on fish model  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bencsik Dóra 
260 |c 2018 
300 |a 38 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
520 3 |a Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki 
695 |a 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter 
700 0 2 |a P. Szabó Balázs  |e aut 
700 0 2 |a Gazsi Gyöngyi  |e aut 
700 0 2 |a Urbányi Béla  |e aut 
700 0 2 |a Szende Béla  |e aut 
700 0 2 |a Rácz Gergely  |e aut 
700 0 2 |a Véha Antal  |e aut 
700 0 2 |a Csenki Zsolt  |e aut 
710 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756/1/2018_icostee_038.pdf  |z Dokumentum-elérés