Subacute effects of a food flavour on fish model

Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bencsik Dóra
P. Szabó Balázs
Gazsi Gyöngyi
Urbányi Béla
Szende Béla
Rácz Gergely
Véha Antal
Csenki Zsolt
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki
Terjedelem/Fizikai jellemzők:38
ISBN:978-963-306-620-1