Subacute effects of a food flavour on fish model
Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66756 |
Tartalmi kivonat: | Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 38 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |